RYBÍ TUK - Zo sladkovodných rýb - Vyberte balení: 1 l

hviezda 1 hviezda 2 hviezda 3 hviezda 4 hviezda 5 (4)Počet hviezdičiek je 5 z 5

Veľmi kvalitný rybí tuk zo sladkovodných druhov rýb – prevažne kaprovitých a sumcovitých. Lisovaný pri nízkej teplote. V chlade pod 15 ° C začína pozvoľna tuhnúť. Český výrobok. viac

Výrobca: Vyrobeno v ČR Kód produktu: RTSL11


Dostupné varianty

1 l 5,12 €
5 l 22,58 €
4 x 5 l 81,97 €
5,12 € s DPH
(5,12 €/l)
Varianta neexistuje
1 l5 l4 x 5 l
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnosť Cena s DPH Množstvo
RYBÍ TUK - Zo sladkovodných rýb - Vyberte balení: 1 l 1 l Skladem 5,12 €
RYBÍ TUK - Zo sladkovodných rýb - Vyberte balení: 1 l 5 l Skladem 22,58 €
RYBÍ TUK - Zo sladkovodných rýb - Vyberte balení: 1 l 4 x 5 l Skladem 81,97 €

! Špecialita ojedinelá na rybárskom trhu !

Prírodný, neupravovaný rybí tuk zo sladkovodných druhov rýb

  • Charakteristika: Špeciálny výrobok z českých spracovaní rýb. ktorý je ojedinelý na trhu so surovinami pre športový rybolov. Jedná sa o rybí tuk, vznikajúci pri spracovávaní sladkovodných druhov rýb. Vzniká lisovaním rozomletých tkanív rýb pri teplote do 80 °C, takže si tuk zachováva svoje prirodzené pachové aj chuťové vlastnosti. Tento rybí tuk má svetlo krémovú farbu a pach po rybom vývare. Pri teplotách pod 15 ° C začína pozvoľna tuhnúť.

  • Možnosti použitia: Tento špeciálny rybí tuk je vynikajúci prirodzený atraktor („schutňovač“) pre ryby. Nemal by preto chýbať ako prídavok v žiadnej návnade či nástrahe, či už na základe rybích alebo mäsových múčok, ale aj v sladkých typoch výrobkov, kde je výborný práve pre svoj jemný pach, ktorý neprebíja pôvodný základ zmesi. Rozohriaty (asi na 40 °C) rybí tuk je tiež veľmi dobrý pre macerovanie peliet a boilies.

Pokiaľ v chladnom období tuk stuhne, vložte fľašu do vody o teplote cca 40°C a nechajte roztopiť. Ak sa neponáhľate, alebo máte väčšie balenie - kanistre, stačí ho nechať v izbovej teplote ( nad 20 ° C) až do doby rozpustenia celého obsahu.

Orientačné dávkovanie:

30 - 50 g / kg - do sladkých zmesí

50 - 90 g / kg - do mäsových, alebo rybích zmesí

90 - 100 g / kg / - pre macerovanie peliet a boilies

  • Skladovanie a spotreba: Rybí tuk zo sladkovodných rýb skladujte v šere až tme, bez priameho osvitu slnkom, dlhodobo pri teplote najlepšie do 8 °C, krátkodobo do cca 30 dní do 18 °C.

Spotrebujte ideálne do 60 dní od nákupu pri správnom skladovaní. Pre dlhé skladovanie je lepšie tuk zamraziť.

hviezda 1 hviezda 2 hviezda 3 hviezda 4 hviezda 5 Počet hviezdičiek je 5 z 5

Klady Psům moc chutná

Zápory Žádné

Pomohla Vám táto recenzia? Áno(0) Nie(0)

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!

Otváracie hodiny

Po - Pá 7:00 - 16:00

So - 7:00 - 11:00

30.4. - Zatvorené

1.5. - Zatvorené

8.5. - Zatvorené