KASEÍN - Mliečny proteín 92% - pre ryby - Vyberte balení: 250 g

hviezda 1 hviezda 2 hviezda 3 hviezda 4 hviezda 5 (6)Počet hviezdičiek je 5 z 5

Rozpustná, mliečna bielkovina s výraznou mliečnou chuťou aj vôňou. Moderná, atraktívna prísada používaná v súčasnej dobe na výrobu chytacích boilies, varených peliet, obaľovacích ciest, práškových dipov, boosterov, ai. Zvyšuje výrazne vnadiaci efekt a atraktivitu výrobku. Zahusťuje tekutiny. Je vo forme Kazeinátu vápenatého. Potravinárska kvalita. viac

Výrobca: Vyrobeno v EU Kód produktu: KASN-1


Dostupné varianty

250 g 7,38 €
500 g 12,71 €
1 kg 23,17 €
7,38 € s DPH
Varianta neexistuje
250 g500 g1 kg
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnosť Cena s DPH Množstvo
KASEÍN - Mliečny proteín 92% - pre ryby - Vyberte balení: 250 g 250 g Skladem 7,38 €
KASEÍN - Mliečny proteín 92% - pre ryby - Vyberte balení: 250 g 500 g Skladem 12,71 €
KASEÍN - Mliečny proteín 92% - pre ryby - Vyberte balení: 250 g 1 kg Skladem 23,17 €

Vynikajúca prísada do akýchkoľvek výrobkov pre športový rybolov!

Nutričné hodnoty: Bielkoviny - 92%, Tuk - 1,5%, Sacharidy - 0,1%. Aminokyseliny: Lyzín - 7,4%, Leucín - 8,3%, Izoleucín - 5,5%, Valín - 6,5%, Glutamín - 20,2%.

  • Charakteristika:  Kazeín (kazeinát vápenatý) je koncentrovaná, vo vode rozpustná, mliečna bielkovina, získaná vyzrážaním z kravského mlieka, pri procese výroby syrov. Vyzrážaná bielkovina sa následne suší v sprejových sušiarňach. Výsledkom je sypká, veľmi jemná, púdrovitá štruktúra, bielej farby, s vôňou aj chuťou po mlieku. Kazeín je zdrojom širokého spektra vysoko stráviteľných aminokyselín. Má nízku mernú hmotnosť, takže môže odľahčovať zmesi. Pri kontakte s vodou rýchlo napučí a vytvára kašu s krémovitou konzistenciou.

  • Možnosti použitia:  Najčastejšie sa používa do cesta na výrobu prémiových boilies a peliet, do obaľovacích ciest, práškových dipov alebo na výrobu boosterov a tekutých dipov. V tekutých výrobkoch sa osvedčuje nielen pre svoje chuťové a pachové vlastnosti, ale aj pre svoju schopnosť zahusťovať roztoky.

Vďaka nízkej mernej hmotnosti sa ho do zmesi odporúča dávať max. 10%, inak môžu boilies plávať. Tento efekt sa dá využiť pri vyššom dávkovaní pri výrobe odľahčených boilies alebo plaviek.

  • Skladovanie a spotreba: Skladujte v dobre uzavretom, nepriedušnom PVC obale, v suchu a chlade do cca 20 ° C, bez rázového striedania teplôt - môže sa kondenzovať voda na stenách a surovina splesnivieť.

Spotrebujte najlepšie do 10 mesiacov od zakúpenia.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!

Otváracie hodiny

Po - Pá 7:00 - 16:00

So - 7:00 - 11:00

30.4. - Zatvorené

1.5. - Zatvorené

8.5. - Zatvorené