Boilies v dipe - SLIVKA s cesnakom - 500 g

hviezda 1 hviezda 2 hviezda 3 hviezda 4 hviezda 5 (3)Počet hviezdičiek je 4 z 5
Doporučujeme

Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutom dipe Slivka s cesnakom. Obsahuje výberové rybie múčky, mliečne suroviny, a veľmi obľúbenú kombináciu arómy Slivky a Cesnaku. Všetky tieto suroviny majú špecifickú chuť aj vôňu. Veľmi dobre účinné po celé hlavné lovné obdobie, ale aj v studenej vode. viac

Výrobca: Krmiva Hulín Kód produktu: BDŠČ


6,78 € s DPH
Spresnite výber produktu

Skladem
ks

! JEDINEČNÁ KOMBINÁCIA RYBÍCH MÚČOK S VÔŇOU SLIVIEK A CESNAKU !

 

  • Charakteristika: Ide o naše boilies z radu Slivka s cesnakom v rovnakom zložení, len je intenzívne macerované v tekutom dipe Slivka s cesnakom, pochádzajúci tiež z nášho rovnomenného výrobného radu.
    Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatočne nasýtené príslušným tekutým dipom, ktorý sa do neho už dokonale vsiakol. Tento proces trvá pre optimálne nadipovanie niekoľko dní, takže s týmto produktom môžete ihneď vyraziť k vode, bez predchádzajúceho čakania na dokonalé namacerovanie.

Boilies v dipe Slivka s cesnakom je vhodnou nástrahou predovšetkým pre kaprovité ryby, nepohrdne ale ani jeseter, či parma. Boilie má modrú farbu. V chladnejšej vode vydrží 12 aj viac hodín, v teplom období cca 6 - 8 hod. podľa priemeru, záleží ale veľa na teplote vody a hlavne aktivite bielej ryby, ktorá vie skrátiť životnosť boilies na tretinu!

  • Možnosti použitia: Dipované boiies Slivka s cesnakom je vhodné pre hlavnú lovnú sezónu od skorej jari do neskorej jesene a to od teploty vody cca 10 °C. Boilies sa nám veľmi dobre osvedčilo aj pri nižšej aktivite rýb, keď brali len veľmi sporadicky.

Pre zvýšenie vnadiaceho efektu a na predĺženie doby rozpadu dipovaného boilies, pri jeho použití ako nástrahy, odporúčam ho obaliť napr. v rovnomennom práškovom dipe. Odporúčam urobiť viac vrstiev!

Boilies v dipe nejde prebodnúť ihlou, musí sa navŕtať - dip vytiahne z jeho stredu zvyšky vody a boili je teda uprostred veľmi tvrdé. Pre čistejšiu manipuláciu odporúčam kúpiť veľmi praktickú pomôcku, a to Dipovacie klieštiky - nebudete mať ruky zalepené od dipu.

  • Skladovanie: Dipované boilies je konzervované potravinárskymi konzervantmi. Dlhodobo (2 mesiace) ho uchovávajte v PVC obale, zásadne v chlade do 12 °C, v šere, bez kontaktu so slnečným žiarením. Macerované boilies je určené na rýchlejšiu spotrebu a to max. do 2 mesiacov, ideálne do mesiaca.

Pre dlhodobé skladovanie ( dlhšie ako 2 mesiace ) odporúčam zamraziť v hermeticky uzavretom PVC obale. Mrazené spotrebujte min. do 12 mesiacov. Avšak 1-2 týždennú prepravu na rybárskych výpravach, uzavreté v PVC sáčkoch aj pri letnej teplote, boilies prežije bez problémov! Nenechávajte však boilies za oknami auta pri plnom slnečnom svite uzavretej v PVC sáčku!

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!

Otváracie hodiny

Po - Pá 7:00 - 16:00

So - 7:00 - 11:00

30.4. - Zatvorené

1.5. - Zatvorené

8.5. - Zatvorené