Boilies v dipe - PIKANTNÝ PERNÍK s KRILLOM - Ø 16 mm - Vyberte balenie: 500 g

Doporučujeme

Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutom dipe Pikantný perník s krillom. Ojedinelá boiliesová zmes z prírodného perníkového korenia a anízu v kombinácii s osvedčenou krillovou a kalmárikovou múčkou, to všetko doplnené o mletú, ostro pálivú chilli papričku a Španielske korenie. Veľmi netradičná zmes osvedčených surovín s pálivými a aromatickými prísadami. Kombinácia týchto surovín robí z perníkového boilies naozajstný magnet na veľké kapry a amury - overené niekoľkými mesiacmi intenzívnych testov na mnohých lokalitách s niekoľkými tímami testerov. Výsledok ich hodnotenia: "Je to jednoducho a jednoducho perníková bomba"! Vysoká účinnosť po celé hlavné lovné obdobie – ale chytá veľmi dobre aj v chladnej vode. viac

Výrobca: Krmiva Hulín Kód produktu: BDPP16-1


Dostupné varianty

500 g 6,76 €
6,76 € s DPH
Varianta neexistuje
Skladem
ks
Vyberte balenie Dostupnosť Cena s DPH Množstvo
Boilies v dipe - PIKANTNÝ PERNÍK s KRILLOM - Ø 16 mm (Krmiva Hulín, BDPP16-1) | Krmiva Hulín 500 g Skladem 6,76 €
  • Charakteristika: Ide o naše boilies z rady Pikantní perník s krillom v rovnakom zložení, len je intenzívne macerované v tekutom dipe rovnakej príchute, pochádzajúce tiež z nášho rovnomenného výrobného radu. Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatočne nasýtené príslušným tekutým dipom, ktorý sa do neho už dokonale vsiakol. Tento proces trvá pre optimálne nadipovanie niekoľko dní, takže s týmto produktom môžete ihneď vyraziť k vode, bez predchádzajúceho čakania na dokonalé namacerovanie.

Boilies v dipe Pikantný perník s krillom je vhodnou nástrahou predovšetkým pre kaprovité ryby, nepohrdne ale ani jeseter, či parma. Boilie má prirodzenú, hnedú farbu. V chladnejšej vode vydrží 12 aj viac hodín, v teplom období cca 4 - 8 hod. podľa priemeru, záleží ale veľa na teplote vody a hlavne aktivite bielej ryby, ktorá vie skrátiť životnosť boilies na tretinu!

  • Možnosti použitia: Dipované boiies Pikantný perník s krillom je vhodné pre hlavnú lovnú sezónu od skorej jari do neskorej jesene a to od teploty vody cca 10 °C. Boilies sa nám veľmi dobre osvedčil aj pri nižšej aktivite rýb, keď brali len veľmi sporadicky.

Pre zvýšenie vnadiaceho efektu a na predĺženie doby rozpadu dipovaného boilies, pri jeho použití ako nástrahy, odporúčam ho obaliť napr. v rovnomennom práškovom dipe Pikantný perník s krillom. Odporúčam urobiť viac vrstiev!

Boilies v dipe nejde prebodnúť ihlou, musí sa navŕtať - dip vytiahne z jeho stredu zvyšky vody a boili je teda uprostred veľmi tvrdé. Pre čistejšiu manipuláciu odporúčam kúpiť veľmi praktickú pomôcku, a to Dipovacie klieštiky - nebudete mať ruky zalepené od dipu.

  • Skladovanie: Dipované boilies je konzervované potravinárskymi konzervantmi. Dlhodobo (2 mesiace) ho uchovávajte v PVC obale, zásadne v chlade do 12 °C, v šere, bez kontaktu so slnečným žiarením. Macerované boilies je určené na rýchlejšiu spotrebu a to max. do 2 mesiacov, ideálne do mesiaca.

Pre dlhodobé skladovanie ( dlhšie ako 2 mesiace ) odporúčam zamraziť v hermeticky uzavretom PVC obale.Mrazené spotrebujte min. do 12 mesiacov. Avšak 1 - 2 týždennú prepravu na rybárskych výpravach, uzavreté v PVC sáčkoch aj pri letnej teplote, boilies prežije bez problémov! Nenechávajte však boilies za oknami auta pri plnom slnečnom svite uzavretej v PVC sáčku!

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!