Boilies v dipe - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s cesnakom - 500 g

hviezda 1 hviezda 2 hviezda 3 hviezda 4 hviezda 5 (3)Počet hviezdičiek je 5 z 5

Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutom dipe Frankfurtská klobása. Kombinácia mäsových a rybích surovín, prírodného korenia a cesnaku, ako pri populárnej frankfurtskej klobásovej zmesi. Celoročné použitie, predovšetkým jar a jeseň. Chytá skvele! viac

Výrobca: Krmiva Hulín Kód produktu: BVFK10


6,31 € s DPH
Spresnite výber produktu

Skladem
ks

! Pikantná, korenená klobásová zmes pre ryby z výberových surovín !

 

  • Charakteristika: Ide o naše boilies z rady Frankfurtská klobása s cesnakom v rovnakom zložení, len je intenzívne macerované v tekutom dipe Frankfurtská klobása, pochádzajúca tiež z nášho rovnomenného výrobného radu.
    Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatočne nasýtené príslušným tekutým dipom, ktorý sa do neho už dokonale vsiakol. Tento proces trvá pre optimálne nadipovanie niekoľko dní, takže s týmto produktom môžete ihneď vyraziť k vode, bez predchádzajúceho čakania na dokonalé namacerovanie.

Boilies v dipe Frankfurtská klobása je vhodnou nástrahou predovšetkým pre kaprovité ryby, nepohrdne ale ani jeseter, či parma. Boilie má prirodzenú, tmavo hnedo červenú farbu. V chladnejšej vode vydrží 12 aj viac hodín, v teplom období cca 6 - 8 hod. podľa priemeru, záleží ale veľa na teplote vody a hlavne aktivite bielej ryby, ktorá vie skrátiť životnosť boilies na tretinu!

  • Možnosti použitia: Dipované boiies Frankfurtská klobása je vhodné pre hlavnú lovnú sezónu od skorej jar do neskorej jesene a to od teploty vody cca 8 °C.

Pre zvýšenie vnadiaceho efektu a na predĺženie doby rozpadu dipovaného boilies, pri jeho použití ako nástrahy, odporúčam ho obaliť napr. v rovnomennom práškovom dipe Frankfurtská klobása. Odporúčam urobiť viac vrstiev!

Boilies v dipe nejde prebodnúť ihlou, musí sa navŕtať - dip vytiahne z jeho stredu zvyšky vody a boili je teda uprostred veľmi tvrdé. Pre čistejšiu manipuláciu odporúčam kúpiť veľmi praktickú pomôcku, a to Dipovacie klieštiky - nebudete mať ruky zalepené od dipu.

  • Skladovanie: Dipované boilies Frankfurtská klobása je konzervované potravinárskymi konzervantmi. Dlhodobo ( cca 3 mesiace ) ho uchovávajte v PVC obale, zásadne v chlade do 12 ° C, v šere, bez kontaktu so slnečným žiarením. Macerované boilies je určené na rýchlejšiu spotrebu a to max. do 3 – 4 mesiacov.

Pre dlhodobé skladovanie ( dlhšie ako 4 mesiace ) odporúčam zamraziť v hermeticky uzavretom PVC obale. Mrazené spotrebujte min. do 12 mesiacov. Avšak 1-2 týždennú prepravu na rybárskych výpravach, uzavreté v PVC sáčkoch aj pri letnej teplote, boilies prežije bez problémov! Nenechávajte však boilies za oknami auta pri plnom slnečnom svite uzavretej v PVC sáčku!

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!

Otváracie hodiny

Po - Pá 7:00 - 16:00

So - 7:00 - 11:00

30.4. - Zatvorené

1.5. - Zatvorené

8.5. - Zatvorené