Boilies - PIKANTNÝ KRILL - High Resistance - Špeciálna edícia - Vyberte balení: 1 kg

hviezda 1 hviezda 2 hviezda 3 hviezda 4 hviezda 5 (1)Počet hviezdičiek je 5 z 5
Specialita

Krmiva Hulín

Stiahnuté boilies s predĺženým časom rozpadu nad 12 hodín. Dokonale vyladená kombinácia nášho najúspešnejšieho boilies s pálivou paprikou Chilli a Španielským korením. Náš favorit na medzinárodných pretekoch IBCC na Balatone. Kombinácia bielkovín z krillu, kalmára a múčky z krillu a krill liquidu. V dokonalej súhre s korenistými a aromatickými prísadami. Veľmi dobrá účinnosť počas celej hlavnej rybárskej sezóny - ale dobre chytá aj v zime. viac

Výrobca: Krmiva Hulín Kód produktu: BOPKHR-1


Dostupné varianty

1 kg 12,38 €
2,5 kg 28,03 €
12,38 € s DPH
(12,38 €/kg)
Spresnite výber produktu
Varianta neexistuje
1 kg2,5 kg

Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnosť Cena s DPH Množstvo
Boilies - PIKANTNÝ KRILL - High Resistance - Špeciálna edícia - Vyberte balení: 1 kg 1 kg Skladem 12,38 €
Boilies - PIKANTNÝ KRILL - High Resistance - Špeciálna edícia - Vyberte balení: 1 kg 2,5 kg Skladem 28,03 €

POUŽÍVA SA S VEĽKÝM ÚSPECHOM NA BALATONE !
! Tuhé cesto s rozpustnosťou viac ako 12 hodín aj v teplom období !

 

    • Obsahuje: 20 druhov návnad! 10% surového rybieho mäsa v zmesi. Výberové rybie múčky: Krill, kalmáry, krevety. Hydrolyzované proteínové koncentráty: Krillový proteín, Lososový proteín, Sardínkový proteín, rybí proteín LT 94. Tekuté zložky: rybí extrakt Fish liquid, Krill liquid, strúhaná pečeň, extrakt z chilli papričiek. Ďalšie zložky: mäsová múčka, sušené mlieko, španielske korenie, kvasnice, extrudované suroviny: kukurica, sója, hrach, ryža.

    Zvýšený podiel prírodných spojív - surové a sušené vajcia, sušený vaječný bielok, pšeničný lepok a dehydrovaná krupica atď.

    • Charakteristika: Ide o silné a výrazné rybie boilies s pikantnou chuťou, ktorého základom je vybraná rybia múčka a bielkoviny, pričom hlavný podiel má arktický krill v niekoľkých formách surovín, rôzne spracovaný. Inak sme zatiaľ asi jediní na českom trhu, ktorí používajú surové rybie mäso na komerčnú výrobu boilies! Surové rybie mäso nesie všetky svoje prirodzené, špecifické, pachové zložky, ktoré sú najbližšou a najznámejšou potravinovou informáciou pre všetky naše všežravé, lovné druhy rýb.

    Boilie Krill and Kalmár má vysokú odolnosť - High Resistance - proti predčasnému zmäknutiu a oderu vo vode.

    Tento boilies náš pretekársky tím testoval a ladil počas celého leta ako pripraveného favorita na týždňové medzinárodné preteky - IBCC na maďarskom Balatone v októbri 2020, kde nakoniec získali vynikajúci úspech v podobe 55. miesta z 240 zúčastnených tímov! Toto nové boilies, ktoré teraz ponúkame na našom trhu v nezmenenej podobe, výrazne prispelo k ich úspechu.

    Boilies Pikantný Krill je vhodná návnada na kapry a jesetery, sumce, parmy atď. Boilie má prirodzenú tmavohnedo-oranžovú farbu a olejovitý vzhľad. V studenej vode vydržia 12 hodín a viac, v teplej vode 12 hodín v závislosti od priemeru. Veľmi to však závisí od teploty vody a najmä od aktivity bielych rýb.

    • Možnosti použitia: Je to boilies vhodné na hlavnú rybársku sezónu od skorej jari do neskorej jesene, ideálne od teploty vody približne 10 °C. Najmä ak potrebujete nahadzovať menej často pri nahadzovaní, v noci alebo pri rybolove v prúde rieky.

    Na zvýšenie účinku návnady a predĺženie času rozpadu boilies pri použití ako návnady odporúčam obalenie v našom práškovom dipe Pikantný Krill. Odporúčam vytvoriť viac vrstiev! Boilies by malo byť vopred namočené, najlepšie s boosterom Pikantný Krill alebo Krill liquidom.

    • Skladovanie a spotreba: Boilies sú konzervované a čiastočne sušené. Ak ho chcete ešte viac vysušiť, nechajte ho v priedušnej nádobe na vzdušnom mieste (najlepšie v debničke na ovocie). Týmto spôsobom boilies úplne vyschne a vydrží bez poškodenia mnoho mesiacov. Potom ho však zatvorte do papierových vreciek, aby nevyschol.

    Ak ho však necháte dlho uzavretý v nepriepustnom PVC obale, skladujte ho pri teplote do 15 °C a spotrebujte ho najlepšie do 6 mesiacov od zakúpenia. Na dlhodobé skladovanie vložte boilies do mrazničky. Avšak 1-4 týždne prepravy v PVC vreckách na rybárskych výpravách prežije boilies bez problémov aj v letných dňoch. Nenechávajte však boilies za oknami auta na plnom slnku a stále uzavreté v PVC vrecku. Ak ho však dobre vysušíte, vydrží veľmi dlho aj vo vrecku.

    Kvalita pro ryby, cena pro lidi!