Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s cesnakom - Vyberte balení: 500 g

hviezda 1 hviezda 2 hviezda 3 hviezda 4 hviezda 5 (8)Počet hviezdičiek je 5 z 5

Krmiva Hulín

Bohatá kombinácia rôznych mäsových a rybích prísad, prírodného korenia a cesnaku, ako obľúbená zmes frankfurtských klobás, ale s dodatočnými atraktívnymi látkami, ktoré spoľahlivo pôsobia na ryby. viac

Výrobca: Krmiva Hulín Kód produktu: BFKC11


Dostupné varianty

500 g 5,14 €
1 kg 9,11 €
2,5 kg 22,19 €
5 kg 42,98 €
10 kg 80,36 €
5,14 € s DPH
(10,28 €/kg)
Spresnite výber produktu
Varianta neexistuje
500 g1 kg2,5 kg5 kg10 kg

Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnosť Cena s DPH Množstvo
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s cesnakom - Vyberte balení: 500 g 500 g Skladem 5,14 €
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s cesnakom - Vyberte balení: 500 g 1 kg Skladem 9,11 €
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s cesnakom - Vyberte balení: 500 g 2,5 kg Skladem 22,19 €
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s cesnakom - Vyberte balení: 500 g 5 kg Skladem 42,98 €
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s cesnakom - Vyberte balení: 500 g 10 kg Skladem 80,36 €

! Pikantná, korenistá "klobásová" zmes pre ryby z výberových surovín !

 

  • Obsahuje: 22 druhov vysokokvalitných zložiek vybraných na základe dlhoročných skúseností z prevádzky a pretekov. Zmes mäsových múčok, sladkovodná múčka a múčka z kreviet, rozpustné rybie bielkoviny, fish liquid, extrudovaná sójová a kukuričná múka, biskvitová múka, CSL múka, vtáčí zob, pivovarské kvasnice, pšeničné klíčky, sušené mlieko, srvátka, sušená strúhaná pečeň, bielkoviny z lososa, sušené vajcia, prírodná zmes korenia "frankfurtská klobása", Robin red, prírodný cesnak, niger, čierne korenie. 

  • Charakteristika: Základom je naša osvedčená kombinácia mäsových a rybích surovín zmiešaných s profesionálnymi, tekutými a sypkými prírodnými koreninami, charakteristickými pre frankfurtské klobásy. Boilies má jedinečnú arómu, ktorej ochutnaniu sa dá len ťažko odolať - ale nerobte to, je to predsa zmes pre ryby :-) !

Dôležité zložky zmesi: Zmes je navyše doplnená enzymaticky upraveným krylom, čo je enzymaticky rozložený (strávený) arktický planktón, ktorý pozostáva najmä z lariev rôznych druhov kôrovcov. Ako ďalšia veľmi výrazná zložka sa používa trávený rybí extrakt Fish liquid, ktorý má nezameniteľnú vôňu baktériami narušených rybích bielkovín. Posledným z výrazných atraktorov je španielsky korenie a čierne korenie, ktoré zmesi dodávajú pikantnú chuť a praxou je dokázané, že určitý podiel pikantných prísad má na ryby veľmi pozitívny účinok!

Neobvyklá kombinácia týchto zložiek dodáva zmesi veľmi originálny charakter, vôňu a chuť. Rovnako zaujímavé boli aj výsledky s vodou. Všetci, ktorým sme dali toto boilies otestovať, boli veľmi úspešní a chytali aj v mimoriadne zlých podmienkach! Často boli jediní, ktorí v ten deň na vode niečo ulovili.  

  • Rozpustnosť a vlastnosti:  Boilies sú spojené s vaječným proteínom a ďalšími potravnými zložkami. Sú pripravované v pare, aby si zachovali čo najviac prirodzených chutí a vôní.  V chladnejšej vode ( do 12 °C ) vydržia viac ako 12 hodín, v teplejšej vode ( 18 °C a viac ) vydržia 5 - 8 hodín v závislosti od priemeru.

Čas rozpustnosti závisí nielen od teploty vody, ale najmä od aktivity bielej ryby!  Pozor, ak je ich vo vode príliš veľa, "zjedia" každú pevnú guľôčku za tretinu času, čo mnohí rybári neberú do úvahy a rýchle rozpustenie pripisujú zlej kvalite boilies! Guľky majú prirodzenú tmavočerveno-hnedú farbu z použitých surovín a veľmi špecifickú vôňu frankfurtského korenia.

  • Možnosti použitia: Boilies je najúčinnejšie od skorej jari do neskorej jesene až do miernej zimy pri teplote vody v ročnom rozmedzí približne 6 - 24 °C. Môžu sa používať ako chytacie alebo vnadiace boilies - tie sa však dajú veľmi dobre a lacno nahradiť boilies Ekonomik. Na ich maceráciu (namáčanie) je možné zakúpiť aj jeden z našich boosterov! Chytacie boilies môžete tiež obaliť do jedného z našich práškových dipov. Tým sa výrazne zvýši rýchlosť účinku návnady a predĺži sa čas rozpadu!

  • Skladovanie a spotreba: Boilies sú konzervované a čiastočne sušené. Ak ho chcete ešte viac vysušiť, nechajte ho v priedušnej nádobe na vzdušnom mieste (najlepšie v debničke na ovocie). Týmto spôsobom boilies úplne vyschne a vydrží bez poškodenia mnoho mesiacov. Potom ho však zatvorte do papierových vreciek, aby nevyschol.

Ak ho však budete dlhodobo uchovávať uzavretý vo vzduchotesnej nádobe z PVC, skladujte ho pri teplote do 12 °C a spotrebujte ho najneskôr do 10 mesiacov od zakúpenia. Na dlhodobé skladovanie vložte boilies do mrazničky. Avšak 1-4 týždne prepravy v PVC vreckách na rybárskych výpravách prežije boilies bez problémov aj v letných dňoch. Nenechávajte však boilies za oknami auta na plnom slnku a stále uzavreté v PVC vrecku. Ak ho však dobre vysušíte, vydrží veľmi dlho aj vo vrecku.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!

Otváracie hodiny

Po - Pá 7:00 - 16:00

So - 7:00 - 11:00

30.4. - Zatvorené

1.5. - Zatvorené

8.5. - Zatvorené