BELACHAN - Krevetová PASTA Extra silná 350 g


Rozpustná, hustá pasta s 65% obsahom fermentovaných kreviet. Vynikajúca prísada do výrobkov, alebo na výrobu vlastných dipov a obalovacích ciest. Rozpustná aj v chladnej vode. Dovoz Thajsko. viac

Kód produktu: BEPX20


10,19 € s DPH
Skladem
ks

Veľmi silný a účinný atraktor z netradične upravenej suroviny!

! Vynikajúca prísada do zmesí aj dipov !

  • Zloženie: Fermentované krevety 65 %, kukuričnú múku, koreniace prísady, soľ, cukor.

Obsahuje:  Bielkoviny 22,1 %, Tuk 1,7 %,  Cukry 4,4 %, Soľ 21,8 %, Energia 506 kJ / 121 kcal

  • Charakteristika: Táto krevetová pasta obsahuje 65% fermentovaných kreviet a patrí tak k pachovo aj chuťovo k veľmi silným rybím surovinám. Fermentácia tiež umocňuje výrazne jej arómu a zosilňuje vnadiaci účinok na ryby. Pasta je hustou, pastovitou obdobou ázijského výrobku Belachan, ktorý ponúkame v tuhej, strúhateľnej kocke.

Belachan je názov pre špecifický typ výrobkov z fermentovaných kreviet (garnátov) a kukuričnej múky s korením. V Ázii, predovšetkým v Thajsku, má široké spektrum použitia pri kulinárskych úpravách (podobne asi ako u nás koreniaca kocka Masox, alebo tekutá obdoba Magi). Vo vode sa pasta dobre rozpúšťa a to aj v studenej - ale už podstatne pomalšie.

Belachan - Krevetová pasta 65% má tmavo hnedú farbu, naozaj veľmi výraznú a silnú rybiu vôňu po fermentovaných krevetách a slanú chuť. Túto extra silnú pastu ponúkame v PVC téglikoch s hmotnosťou 370 g. Pasta je navyše ešte hermeticky uzavretá v PVC obale - viď foto. Výrobok je v potravinárskej kvalite.

  • Možnosti použitia: Belachan Krevetovú pastu 65 % možno použiť ako prísadu zosilňujúcu rybiu arómu i príchuť, prakticky do väčšiny výrobkov pre športový rybolov - varené cestá, sypké zmesi, pelety, dipy, tekuté potravy, atď.

Ako obaľovacie cesto sa Krevetová pasta 65 % sama o sebe nehodí. Je síce hustá, ale vďaka vysokému obsahu kreviet a nízkemu obsahu spojivových surovín ju nemožno na obaľovanie v originálnom stave použiť, pretože nemá výrazný lepivý účinok a tak na nich nedrží. Ak sa však do nej pridá cca 5 - 10 % múky ( jemné krupice ), 1 - 2 % pšeničného lepku, zriedi sa vodou a dobre premieša, vznikne kvalitné obaľovacie cesto s dobrou súdržnosťou.

Na výrobu tekutých dipov, alebo boosterov je možné pastu rozpustiť v primeranom množstve teplé (do 40 °C) vody a vmiešať si do nej ešte ďalšie atraktory, alebo ich kombinácie, ako napr. Rozpustný rybí proteín, krevetovú, krilovú, olihňovú múčku, narávenú pečeň, sušenú pečeň, sušené mlieko, mäsovú múčku, Krill liquid, Lososový proteín, GLM liquid, Amino komplex, atď. Požadovanú hustotu dosiahnete pridaním vody, alebo ešte lepšie kŕmneho glycerolu. Trvanlivosť môžete zvýšiť pridaním 10 % soli, tj 100 g/kg hotovej zmesi. Získate tak vlastný, osobitý a neopozeraný výrobok, ktorý bude perfektne fungovať!

Dávkovanie: Pre zosilnenie rybieho charakteru zmesí obvykle 10 - 20% / kg = 100 - 200 g / kg. Záleží na obsahu rybích surovín v zmesi.

  • Skladovanie a spotreba: Uzavretá, nerozbalená pasta vydrží na účely rybolovu minimálne 12 mesiacov aj pri izbovej teplote, v chlade do 15 °C aj 2 roky. Po otvorení vrecka uchovávajte v chlade do 10 ° C, uzavreté v tégliku, a spotrebujte najlepšie do 2 - 3 mesiacov.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!

Otváracie hodiny

Po - Pá 7:00 - 16:00

So - 7:00 - 11:00

30.4. - Zatvorené

1.5. - Zatvorené

8.5. - Zatvorené